Ik ben Thijmen en ik ga jullie nu vertellen over mijn klas. Om te beginnen heb ik 22 kinderen in de klas. De hele klas is mijn vriend(in). Er is 1 meester en 1 juf. De meester heet Hielke en de juf heet Greetje. Ze zijn allebei heel lief. Ook ga ik maandag 2 en dinsdag 1 keer naar juf Lia. Dat is voor sterke lezers en rekenaars. We doen ook elke maandagochtend spelletjes uit de open kast. We gaan ook elke dag (behalve woensdag) 2 keer buiten spelen. Ook zijn we een sportieve klas, dat komt door juf Kitty die ons gymles geeft. Tijdens de middagpauze kijken we altijd Checkpoint, Klaas kan alles en Geronimo Stilton, dat zijn leuke filmpjes. De meester neemt soms ook Donald Duckjes mee, daar mogen we dan in lezen. Dat is heel leuk. We hebben leuke toetsen, omdat ze lekker moeilijk zijn. We hebben een tafelboom voor als we een tafel bij de meester hebben opgezegd. Als we dat goed doen, dan krijgen we een blaadje voor op de tafelboom. Dit was mijn verhaal, llaatteerrrrrrrrr.