Groep 5 is een hele leuke klas. Waar we hele leuke dingen leren zoals heel leuk rekenen. Spelling is leuk en SZ ( Station Zuid ) is ook heel leuk. Leeslink is super saai! Leeslink is het enige wat saai is en de rest is super leuk. We hebben 22 kinderen in de klas en onze meester heet Hielke en onze juf heet Greetje. De meester bedenkt heel snel oplossingen bijvoorbeeld 3, 2, 1, ping en dan moeten we stil zijn maar soms help het niet. Soms luisteren we niet naar de meester. Soms gaan we wat leuks doen aan het eind maar dan moeten we gelijk stil zijn . Als ze buiten spelen komt er soms ruzie . Buiten spelen is het wel leuk hoor. We hebben steeds een thema. En soms werken we er een half uur of drie kwartier aan. En nu is onze thema de moderne geschiedenis. . De thema`s zijn altijd heel leuk. En de moderne geschiedenis zijn oude spullen van vroeger en ook wat er nu niet meer is. Maar we We hebben achterin de klas lijnen daar staat op rekenen en spelling en dat houd in wat we met rekenen en spelling leren. Bij blokuur en zelfstandig werken hebben we een volumemeter. Deze vertelt ons precies of we mogen praten.