In groep 6 zitten dit schooljaar weer 23 kinderen, dezelfde kinderen als vorig jaar.  Alleen dit jaar hebben de kinderen twee juffen. Juf Greetje (op ma, di)  en Juf Marjoleine (op wo, do, vrij)
We zijn dit jaar begonnen met een nieuw vak; topografie. We zijn begonnen met Nederland! Het was even wennen om het te snappen en te leren, maar we hebben het nu door.
Daarnaast de vakken die we al kennen zoals rekenen, taal en spelling en nog veel meer.
Veel onderwerpen worden herhaald en nieuwe onderwerpen worden aangeboden.
De ronde van de boekbesprekingen zijn begonnen en daarna volgen de spreekbeurten.
Dit schooljaar hebben we twee keer het minitheater, binnenkort is het eerste optreden. Daar hebben we nu al zin in.
We krijgen twee keer per week huiswerk. Dat is al meer dan in groep 5. Maar ja……we zitten nu in de bovenbouw.
We hopen verder op een leuk, gezellig en leerzaam schooljaar.