Groep 7 van de Airborneschool is een groep bestaande uit 16 jongens en 7 meiden. In de klas kunnen naast kletsen ook erg hard werken. Alleen of samen, het maakt ons echt niet uit. Wat we leuk vinden in de klas? Drama! We hebben dan ook heel veel zin in het mini-theater dat komt.
Buiten spelen we veel het spel "rondje-om-de-tafel". Met z'n allen, grote bal, één voor één af, tot er een winnaar bekend is. En dan doen we het gewoon nog een keer.
Op vrijdag hebben we onze voetbaldag. Dat vinden we ook helemaal geweldig! Meedoen is belangrijker dan winnen! Al blijft een mooie goal maken natuurlijk erg leuk!
Kortom: een hele leuke, gezellige groep!!!