Groep 7 is een groep met 23 leerlingen. 7 meiden en 16 jongens. Een hele leuke groep die op het plein het liefst allemaal samen een spel speelt: buskruit, voetbal, verstoppetje of levend stratego, we spelen het met z'n allen. Gymmen doen we graag en dan het liefst chaos-bal. Een super leuk spel waarbij er ook echt chaos is. Voor het goede doel hopen we dit jaar nog een echt restaurant te openen (voor 1 dag), zodat er mensen kunnen komen eten voor de kidsdag Hoekelum. Want behulpzaam zijn we ook! En zeker voor andere kinderen die zo'n leuke dag echt nodig hebben. Onze favoriete dag? TOSTI-VRIJDAG NATUURLIJK! Super gezellig tosti's bakken en eten. Kortom: We hebben het erg gezellig in de groep. Een topgroep!!!