Mijn klas, een soort karretje op een achtbaan. Hij gaat met hobbels en loopings door het schooljaar. Een achtbaan is wel leuk, heel erg leuk, maar ook eng en spannend. Zo gaat het ook bij ons. We hebben de allerleukste klas,

maar ook hebben we nadelen. Zoals, we kletsen veel, ja. We hebben soms ruzies, ja. Maar ook zijn we zorgzaam< maken we het weer goed en hebben we lief. Dit eerste half jaar was echt super, nu Nando erbij is gekomen, iedereen een goed advies heeft gekregen en ook leuke dingen doen. Ook hebben we super toffe meesters: "Meester Hielke en meester Jack". De soms wat strenge, maar ook super leuke meester Jack en de vriendelijke, aardige, niet zo strenge meester Hielke. We hebben ook drama gedaan (zowel in de speel lokaal als in de klas, Ahum) en ook dat was erg leuk (in de klas iets minder). Ook heb ik het volle vertrouwen in onze klassen voornemens, al wordt dat wel lastig :-), Maar ook dat komt helemaal goed. Iedereen heeft ook veel zin in het eind theater of de eind musical< het is maar hoe je het noemt. Ook hebben we a; een paar cito's gedaan (op het moment dat ik dit schrijf) ook dat gaat goed. Bij meester Hielke doen we ook zingen en dat vinden de meesten erg leuk, sommige iets minder, maar ja. Ook het kiezen van een school is erg spannend en niet iedereen weet het al, maar ook dat komt goed. Het jammere is wel dat je sommige vrienden en klasgenoten zal moeten gaan missen, sommige meer als andere. Een van hen is  een van mijn beste vrienden en dat is erg vervelend maar ja, wat kan je er aan doen? Maar gelukkig mag ik nog een komend half jaar met hun doorbrengen en van hun genieten. Net als toen bij het kamp wat ook echt super leuk was, op een ziekenhuis bezoek na. Maar ook dat kwam goed (ik ben erachter gekomen dat ik veel zeg dat dingen goed komen, hahaha, gelukkig is dat zo) :-). Ik weet zeker dat het komend half jaar TOP word!!!