Groep 8 bestaat dit schooljaar uit 27 kinderen. Het zijn 13 meisjes en 14 jongens. En niet te vergeten juf Annemarie en juf Marjoleine
Met elkaar vormen de kinderen een gezellige groep die graag met elkaar mag kletsen. En zingen doen ze ook graag.
Groep 8 is ook een sportieve klas met jongens en meisjes die op voetbal, korfbal, hockey, scouting, zwemmen etc. zitten. Dat belooft wat voor de komende sporttoernooien!
Met elkaar zijn ze al op schoolkamp geweest en dat was heel gezellig. Ook waren ze de eerste groep die op het minitheater hun kunsten mocht vertonen. Nu zien de kinderen uit naar andere groep 8 activiteiten met als hoogtepunt, later in het jaar, de musical.
Maar het is niet alleen feest, ze gaan ook hard werken aan rekenen, spelling, wereldoriŽntatie etc. om goede resultaten te halen.
Het wordt vast een goed jaar met deze kinderen.