NIEUWSBRIEF PER MAIL

80% van de gezinnen ontvangt inmiddels de digitale mail. Digitale nieuwsbrief abonnees krijgen vanaf deze week geen nieuwsbrief op papier meer. In de digimail zit een printfunctie waarmee u de nieuwsbrief zelf kunt printen. Soms lukt het niet om de foto’s en afbeeldingen te bekijken. U heeft dan waarschijnlijk aangevinkt: tekstversie. Wanneer u de HTML-versie aanvinkt, krijgt u de volledige opmaak.
Natuurlijk is het ook mogelijk om de nieuwsbrief te ontvangen op meerdere emailadressen (vader, moeder, werk, priv). In dat geval kunt u zich meerdere keren opgeven. Wanneer u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, of als het emailadres wijzigt, kunt u zich gemakkelijk weer afmelden.
Lukt het niet? Stuur in dat geval even een berichtje naar info@airborneschool.nl


NIEUWSBRIEF OP PAPIER

Gezinnen die nog geen digitale nieuwsbrief ontvangen, krijgen vandaag een extra brief mee. Op de invulstrook kunnen zij aangeven wat de reden is dat zij nog geen abonnement hebben. Er zullen een aantal gezinnen zijn die de nieuwsbrief op papier blijven ontvangen. Bijvoorbeeld omdat zij geen computer hebben.

 


INTERNE BEGELEIDER

Door haar taken in de nieuwe groep zal juf Margreeth niet meer elk moment van de week aanspreekbaar zijn. Maar u kunt met haar altijd een afspraak maken voor een gesprek. Dit kan het beste per mail: m.honkoop@airborneschool.nl


GROEP 3

We zien al veel groep 3 kinderen buiten wachten tot de bel gaat. Knap! Wilt u uw kind hierin steunen door buiten afscheid te nemen??
Sinds de kerstvakantie mogen alleen ouders van kinderen in groep 1 en 2 nog mee naar binnen lopen. Na schooltijd bent u altijd welkom even binnen te kijken!


‘KIJKJE IN DE KLAS’

In de weken van 17 t/m 28 januari organiseren we vijf zes kijkmomenten in groep 1/2, 5, 6, 7 en 8. U mag dan in de klas van uw kind een lessenblok komen meemaken.
Per kijkmoment kunnen wij maximaal 5 ouders ontvangen (n per leerling). Er hangt bij de deur van ieder klaslokaal een intekenlijst. U kunt dan zelf kiezen welke dag u wilt komen en welke vakken u wilt zien. We willen dat het bezoek in de groep het beeld geeft van hoe het normaal gesproken ook gaat. Daarom vragen we u: geen jonge kinderen mee te nemen, en tijdens de les niet te storen: bv. praten met andere ouders die op bezoek zijn.


JANTJE BETON

In het najaar hebben de kinderen maar liefst 1586 loten verkocht!!! De helft van de opbrengst gaat naar een goed doel: Speelplaatsen voor kinderen. De andere helft (€961,-) mogen we zelf besteden: spellen voor de spelletjeskast. Wie een goede tip heeft voor een leuk spel of smartgame mag dit doorgeven aan juf Jule. Bedankt voor deze prachtige opbrengst.


TYPECURSUS

In februari start weer een typecursus voor groep 7 en 8 leerlingen. In 12 lessen leer je met 10 vingers blind typen. Een goede oefening voor je concentratie, werkhouding, spelling. En natuurlijk een uitstekende voorbereiding op je toekomst. De informatiebrief is per digitale mail verstuurd aan ouders van groep 7 en 8. Opgeven kan tot vrijdag 21 januari a.s.


MINITHEATER

Groep 2/3a zal deze week optreden in het mini-theater. De ouders van deze kinderen zijn daarbij welkom. Het mini-theater is in het speellokaal en duurt van 11.30u-12.00u.
Volgende week is groep 2/3b aan de beurt.
LUIZEN PLUIZEN

Er konden vorige week geen hoofdluizen gevonden worden. Wat een fijn idee…………..
Wl zijn er nog hulpouders nodig die willen helpen ‘pluizen’. Het gaat om 4-5 keer per jaar een uurtje. Met name de groepen 4, 5 en 6 zijn nog onderbezet. Doorgeven aan juf Cornelieke of Dorine Marskamp (moeder van Thijs uit gr. 5)


HOERA! JARIG:

Shalina de Jezus (A1) – 13 januari
Amelie de Roba Cortada (6) – 17 januari
We wensen jullie een fijne verjaardag!


AGENDA 2010/2011

Onderbouwproject BOUWEN                                                             3 januari t/m 18 februari
Kijkje in de klas: gr. 1/2, 5 t/m 8                                                     17 t/m 28 januari         
Gr. 2/3a: Minitheater. Ouders van harte welkom in het speellokaal      12 januari 11.30u-12.00u                      
Vergadering Oudercommissie                                                           17 januari 20.00u
Gr. 2/3b: Minitheater. Ouders van harte welkom in het speellokaal      19 januari
Gr. 1 t/m 8: middag vrij i.v.m. nascholing van het team.                     25 januari
Gr. 8: Cito-eindtoets                                                                        1, 2 en 3 februari
Vergadering Medezeggenschapsraad                                                2 februari 20.30u
Contactavond: tien-minutengesprekken met de leerkracht                  7 en 9 februari (rooster volgt)
Groep 2 t/m 8: Rapport mee                                                           18 februari
Gr. 5 t/m 8: Continu-rooster i.v.m. voorjaarsvakantie                        18 februari
Voorjaarsvakantie                                                                           21 t/m 25 februari

Klik hier de printversie

 

Meer nieuwsbrieven...

Bram Streeflandweg 53 6871 HV Renkum 0317 - 312567 of bij geval van nood 06 48963016 - directie@airborneschool.nl