TYPE-EXAMEN

Na 14 weken heel hard trainen met typen was er dan vorige week en vanmorgen het examen. Het ging daarbij om snelheid (aantal aanslagen per minuut) en netheid (percentage goed). Natuurlijk moest het typen blind gebeuren. De volgende kanjers hebben het gehaald en we zijn heel erg trots op ze. Uit groep 7: Esmée, Jort, Jesse, Dave, Hannèl, Robin, Merel, Brent, Thom. Uit groep 8: Hanna. Juf Judith Loohuizen van Gigakids: dank je wel voor je enthousiaste en deskundige begeleiding. Hopelijk tot volgend schooljaar!


SCHOOLREIS

Morgen is de grote dag! We gaan op schoolreis.
Nog niet alles duidelijk? Klik hier voor de schoolreisbrief van 2 weken geleden. De aankomsttijd van groep 6 en 7 is erg lastig in te schatten. We verwachten dat het onderweg extra druk zal zijn vanwege de hemelvaart.
Vanaf 17.00u staat op onze website onder de knop calamiteit/mededeling de verwachte eindtijd. We hopen op een hele leuke, gezellige dag………Veel plezier allemaal!!


ASTMA

Leerlingen van groep 7 en 8 krijgen vandaag een brief mee voor een onderzoek naar astma. Uiteraard kunt u zich vrij voelen deze wel of niet in te vullen.


VERKEERSOUDERS

N.a.v. wat vorige week geschreven is over verbetering van de verkeerssituatie. Welke ouder zou zich in het nieuwe schooljaar hiervoor willen inzetten? Het gaat om hooguit 15 minuten per keer. Er zouden dan 4 keer per dag mensen ingepland moeten worden. Graag een mailtje met uw reactie naar Euranne. directie@airborneschool.nl


JAARFEEST CLOWNS/ FANCY FAIR

Denkt u aan het inleveren van de strookjes voor de gevraagde hulp? Zie nieuwsbrief 31. Vooral 's avonds kunnen we nog wel wat hulp gebruiken!


EXITGESPREKKEN GROEP 8

Het is gebruikelijk om de schoolloopbaan van onze groep 8-leerlingen af te sluiten met een exit-gesprek. Deze gesprekken worden gehouden op 30 juni door juf Marjoleine en juf Euranne. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw kind mee te nemen naar dit gesprek. We denken dat u zelf het beste kan inschatten of dit zinvol is. In het exit-gesprek blikken we terug op de tijd op de Airborneschool. Wat ging goed? Waar zijn we dankbaar voor? En waar is het anders gelopen dan gehoopt? En wat kunnen we daar als team van leren? We gebruiken de inhoud van deze gesprekken dan ook om onszelf te evalueren. Deze gesprekken zijn niet verplicht. U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen naar Euranne. We combineren het dan met de eventuele gesprekken over uw andere kinderen.


HOERA! BINNENKORT JARIG:

Dyanne van Brakel (2/3a) – 31 mei

Van harte gefeliciteerd en een fijne dag!


AGENDA 2010/2011

Gr. 1 t/m 7: Middag vrij

31 mei

Gr. 1 t/m 7: Schoolreis

1 juni

Hemelvaartvakantie

2 t/m 5 juni

Pinkstervakantie

11 t/m 13 juni

Vaderdag

19 juni

Jaarfeest i.v.m. 45-jarig bestaan

23 juni 8.30u-14.00u 

Sponsorloop voor ons spaarproject van de Cliniclowns

23 juni 16.30u-17.30u

Fancy Fair met hapjes en drankjes, kinderrommelmarkt, Rad van Fortuin

23 juni 17.30u-19.30u

Gr. 2 t/m 4: Ochtend vrij

24 juni

Gr. 1 t/m 8: Contactavonden

28 en 30 juni

Rapport mee

1 juli

Gr. 8: Musical-avond (alleen voor de ouders, grootouders, vrienden, familie, buren van onze groep 8-leerlingen)

4 juli 19.00u

Gr. 8: Afscheidsfeest (alleen voor groep 8-leerlingen en hun ouders)

6 juli

Start van de zomervakantie

8 juli om 12.00u

Klik hier voor de printversie van deze nieuwsbrief. Heeft u opmerkingen of vragen n.a.v. deze nieuwsbrief? Mail naar info@airborneschool.nl . U krijgt altijd antwoord!

 

Meer nieuwsbrieven...

Bram Streeflandweg 53 6871 HV Renkum 0317 - 312567 of bij geval van nood 06 48963016 - directie@airborneschool.nl