WIJ WENSEN U EEN VOORSPOEDIG 2012!

Na een prachtig kerstfeest en een druk bezochte afscheidsreceptie van juf Euranne zijn we gisteren weer begonnen met een nieuw jaar. Een jaar waarin we beginnen zonder een directeur, maar met een enthousiast team waarmee we de ingeslagen weg zullen vervolgen. De procedure voor de benoeming van de nieuwe directeur loopt nog. Zodra hier meer over bekend is, zullen we u op de hoogte brengen.
Bij het begin van het nieuwe jaar werden we ook verrast met blij nieuws. Juf Esther verwacht in juli haar derde kindje. We feliciteren juf Esther en haar man met dit goede nieuws.
Gisterenmorgen hebben we de Nieuwjaarsinloop gehad. Ouders, kinderen en leerkrachten hebben gesmuld van een oliebol.
Binnenkort kunt u de foto’s van het kerstfeest bekijken op de website. Ook kunt u hier de lipdub bekijken die voor juf Euranne is gemaakt.


NIEUWE GROEP

Gisteren is de nieuwe groep 1 gestart. Juf Lysbeth en juf Susan zullen deze groep gaan leiden. Er komen 10 leerlingen uit de groep van juf Anneke en juf Margreeth. Verder komen er in de loop van het voorjaar nieuwe kinderen bij.
Van harte welkom zijn in deze nieuwe groep 1:
Talitha van Meerveld
Vico van Munster
We hopen dat jullie je gauw thuis zullen voelen!


WAARNEMING DIRECTEUR EN NIEUWE LEERKRACHTEN

In de periode dat er geen directeur is worden de taken waargenomen door Jack (maandag en dinsdag) en Willemijntje (woensdag, donderdag en vrijdag om de week). Hierdoor hebben er wat veranderingen plaatsgevonden in de klassen.
Arif Bovenkamp zal voor groep 7 staan. Jack vult de dagen van Harrie in bij groep 6 (woensdag) en groep 8 (donderdag en vrijdag)
Anneke Hazeleger zal op donderdag en vrijdag voor groep 2/3a staan. Esther zal deze periode maandag, dinsdag en nu elke woensdag werken.
We wensen Arif en Anneke veel plezier en succes toe op onze school.


GROEP 3

Vanaf januari blijven de kinderen van groep 3 voor schooltijd buiten tot de bel gaat. We hebben dit voor de kerstvakantie al geoefend, dus het hoeft geen probleem meer te zijn.


LUIZENCONTROLE

Op donderdag 19 januari worden al onze leerlingen gecontroleerd op hoofdluis. We vragen u uw kind die dag geen gel of vlechtjes in het haar te doen. Mocht er bij uw kind ‘iets’ gevonden worden, dan hoort u dat via één van onze leerkrachten. Natuurlijk willen wij ook graag van u horen als u thuis hoofdluis aantreft bij uw kind. We kunnen dan eventueel besluiten een extra controle te doen.


CONTACTAVONDEN

Op 31 januari en 2 februari zijn de contactavonden. Bij de volgende nieuwsbrief komt het rooster hiervoor mee. Heeft u voorkeur voor een bepaalde avond, wilt u dit dan doorgeven aan de leerkracht van uw kind.


VEEL STERKTE

U zult vast gehoord hebben over de vermissing van de oma van Erik (7) en Brenda (5). We wensen de familie heel veel sterkte in deze tijd van onzekerheid.


HOERA! JARIG:

Jaco de Waard (1a) – 12 januari
Shalina de Jezus (1a) – 13 januari
Amelie de Roba Cortada (7) – 17 januari
Joeri de Leeuw (3b) – 19 januari
Yara van Amersfoort (7) – 19 januari
Marlijne Moons (3b) – 20 januari
Joran Riezebos (4) – 21 januari
Ward Hopstaken (6) – 21 januari
Fleur Gerritsen (7) – 22 januari
We wensen jullie een fijne verjaardag!


AGENDA 2010/2011

Weer naar school: Gelukkig Nieuwjaar!

9 januari 2012

Start nieuwe onderbouwthema: Dieren in de winter

9 januari 2012

Groep 8: Excursie Airbornesmuseum Oosterbeek. Fiets meenemen!

10 januari 2012

Gr. 1 t/m 8: middag vrij i.v.m. studiemiddag van het team

12 januari 2012

Gr. 6,7 en 8 Gastlessen Heelsumse Harmonie

13 en 20 januari en 3 februari 2012

Start nieuwe bovenbouwthema: De Gouden Eeuw

16 januari 2012

Gr. 1, 2 en 3 ochtend dansvoorstelling in de Rijnkom: Het Zwanenmeer

16 januari 2012

Gr. 2 t/m 8: dag vrij i.v.m. studie- en administratiedag van het team

27 januari 2012

Contactavonden 1 t/m 8

31 januari en 2 februari 2012


Klik hier voor de printversie van deze nieuwsbrief. Heeft u opmerkingen n.a.v. deze nieuwsbrief? Mail naar info@airborneschool.nl U krijgt altijd antwoord!

 

 

Meer nieuwsbrieven...

Bram Streeflandweg 53 6871 HV Renkum 0317 - 312567 of bij geval van nood 06 48963016 - directie@airborneschool.nl