Nieuwe leerlingen

Kleuters die in het schooljaar 2012/2013 4 jaar worden zijn van harte welkom op onze school. Om voor het volgend jaar een goede indeling te kunnen maken is het prettig als wij weten op hoeveel kinderen wij kunnen rekenen. Wordt uw kind vier en heeft u het nog niet opgegeven, wilt u dat dan zo spoedig mogelijk doen? En kent u mensen die overwegen hun kind naar de Airborneschool te sturen? Wilt u hen er ook op attenderen dat het fijn is als ze hun kind snel komen opgeven? Een inschrijvingsformulier kunt u downloaden op de website of loop even binnen en vraag er naar.


Voorleeswedstrijd

Op zaterdag 3 maart jl. heeft Esmee Streefkerk uit groep 8 meegedaan aan de halve finale van de Voorleeswedstrijd. Esmee heeft heel goed gelezen, maar is helaas niet door. Toch zijn we heel trots op Esmee dat ze zover is gekomen. Goed gedaan, Esmee!


Contactavonden Groep 8

Vanavond en donderdagavond 15 maart zijn de contactavonden voor de ouders van groep 8. Op deze avonden krijgt u het definitief advies te horen van de basisschool. Wilt u op tijd aanwezig zijn? U kunt dan vast het onderwijskundig rapport van uw kind inzien.


Minitheater

Het minitheater is van start gegaan. Aanstaande woensdag is groep 6 aan de beurt. Ouders van deze groep zijn van harte welkom. Houdt u de agenda in de gaten wanneer uw kind(eren) aan de beurt is (zijn).


Schoolzwemkampioenschappen

Zondag 18 maart a.s. is het dan zover. Drie teams van onze school zullen strijden om de titel “Schoolzwemkampioen van Renkum”. Heeft u zin om te komen aanmoedigen, dan bent u van harte welkom in zwembad “Aquarijn” vanaf 13.30 uur.


Clinics Korfbaltoernooi

Kinderen die meedoen aan het korfbaltoernooi kunnen ook deelnemen aan de clinics op woensdag 21 en 28 maart zodat ze het korfballen ook een beetje leren. Dit is van 17.00 uur tot 18.00 uur op sportpark Wilhelmina in Heelsum.


Ouderavond

Donderdag 29 maart is er een informatieavond. De avond gaat over de combinatiegroep 2/3 en over OGO onderwijs in de groepen 4 en 5.
Wat betreft de combinatiegroep 2/3. We willen graag (weer) duidelijk maken waarom wij als school hiervoor hebben gekozen en hoe onze ervaringen zijn. Juist de ouders van de kinderen in de groepen 1a en 1b zijn van harte uitgenodigd, omdat de combinatie 2/3 waarschijnlijk voor hen een nieuwe ervaring zal zijn.
Met betrekking tot OGO onderwijs in groep 4 en 5, daarmee willen we laten zien hoe OGO onderwijs gaat in deze groepen. Hoe werkt dat nou, wat zien we daar?
Deze avond is niet bedoeld om over individuele kinderen te praten. Daarvoor kunt u altijd een afspraak met de leerkrachten maken.
Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur willen we beginnen. De avond wordt gehouden in één van de groepen 2/3 en in groep 4.


Typecursus Gigakids

Voor de kinderen uit groep 7 en 8 die de typecursus volgen is er volgende week maandag, 19 maart, geen typeles. We verwachten ze weer op maandag 26 maart.


HOERA!!! JARIG……….

Eline Doeleman (3b) – 15 maart
Suzanne Eshuis (7) – 15 maart
Ilse van Iterson (5) – 20 maart
Tom Zegveld (1b) – 21 maart
Sambridhi Bhattarai (1b) – 26 maart


Agenda 2011 / 2012

Contactavond gr. 8 definitief advies

13 en 15 maart

Bezoek Techno Discovery in Ede groep 7 en 8

13 maart

Minitheater gr. 6 ouders van deze groep zijn van harte welkom

14 maart

Schoolzwemkampioenschappen in Aquarijn

18 maart

Minitheater gr. 5 ouders van deze groep zijn van harte welkom

21 maart

Korfbalclinics groep 3 en 4 sportpark Wilhelmina

21 en 28 maart

Minitheater gr. 4 ouders van deze groep zijn van harte welkom

28 maart

Ouderavond over groep 2/3 en OGO onderwijs in groep 4 en 5

29 maart

Paasviering, lunch en continurooster tot 14.00 uur

5 april

Schoolvoetbal- en korfbaltoernooi

6 april

Klik hier voor de printversie van deze nieuwsbrief. Heeft u opmerkingen n.a.v. deze nieuwsbrief? Mail naar info@airborneschool.nl U krijgt altijd antwoord!

 

Meer nieuwsbrieven...

Bram Streeflandweg 53 6871 HV Renkum 0317 - 312567 of bij geval van nood 06 48963016 - directie@airborneschool.nl