Kunstmenu in groep 4

De kinderen van groep 4 hebben al een aantal weken muziekles van docente Christa Boerman. Het thema is deze keer 'Dieren in de muziek'. De kinderen genieten erg van deze lessen!

Dag van de leraar.

Afgelopen vrijdag werden de leerkrachten erg verwend door de kinderen en de ouderraad. De kinderen hadden voor hun eigen leerkrachten een boekje gemaakt. De ouderraad heeft hen hier een beetje mee geholpen. Tevens werd de klas getrakteerd op een stukje appel. De leerkrachten kregen hiervoor een appelsnijder die een appel gelijk in een aantap partjes verdeeld. Namens alle leerkrachten hartelijk dank voor deze verrassing.

Vulpennen.

Als school vinden we het belangrijk dat kinderen netjes leren schrijven. Om dit te stimuleren hebben alle kinderen in de groepen 5 t/m 7 een nieuwe vulpen gekregen. De vulpen is zo gemaakt dat het kind gedwongen wordt de pen op de juiste manier beet te pakken. In januari krijgen de leerlingen in groep 4 ook deze vulpen. Het is de bedoeling dat de pen tot en met groep 8 meegaat. Wanneer een kind de vulpen kwijt raakt of kapot maakt dan krijgt het kind een nieuwe vulpen van school en moet hiervoor 5 euro betalen.

Kom op tijd.

Er zijn nogal wat kinderen die na half 9 op school komen. Dit is erg storend. Wij willen u dan ook vragen er op toe te zien dat uw kind op tijd vertrekt van huis. Wij willen graag om 8.30 u. en 13.00 u. de les beginnen met alle kinderen. Wij rekenen op uw medewerking.

Oproep verschoningskleding.

Soms heeft een kleuter wel eens een ongelukje. Dan is het fijn om het kind droge kleren aan te trekken. Hiervoor kunnen wij weer kleding gebruiken. Voor al sokken zijn gewenst. Kunt u ons hieraan helpen? Graag afgeven bij de collega’s in de onderbouw.

Studenten Christelijke Hogeschool Ede.

Deze week zijn er weer studenten binnen onze school, die het vak van leerkracht willen leren.
In groep 2/3b loopt Florinda Siep stage. Zij is 1e jaars student.
Ook 1e jaars student is Niek van Steenbergen. Hij loopt stage in groep 7.
Tot slot hebben we in groep 6 Anne Kuhlemeier. Zij doet de academische route. D.w.z. dat Anne de reguliere 4-jarige opleiding in 3 jaar doet. Het is een opleiding met een hoger tempo en een specifiek wetenschappelijk accent.
We wensen hen veel succes en veel plezier op onze school.

Uitnodiging Gezinsdienst.

Op 28 oktober is weer de eerste gezinsdienst van het seizoen. Hoofdthema voor al de vier gezinsdiensten is: "Ik ga er voor" uit het boek Handelingen. Deze eerste dienst gaat over Saulus die Paulus wordt en het thema is: "ben je blind of zo". Ben jij ook nieuwsgierig? Wil jij ook meer weten? Kom dan Zondag 28 oktober naar de gezinsdienst in het Kerkje op de heuvel, koninginnelaan in Heelsum. Om 10.00 uur en na de dienst is er koffie, thee, fris en iets lekkers in Rehoboth.

Vakantiekampen bij Kinderopvang SKAR.

Kom naar het Musicalkamp of Voetbalkamp
Is uw kind gek op voetbal of houdt hij/zij van zingen en dansen? Meld hem of haar dan aan voor ons Musicalkamp of Voetbalkamp! In drie dagen leert uw kind alles over voetbal of musical/ theater/dans. Overdag is uw kind op de locatie en ’s avonds kan hij/zij thuis laten zien wat hij/zij die dag heeft geleerd. Natuurlijk sluiten we het kamp af met een uitdagende activiteit of spetterend optreden voor de ouders!

Musical, zang, dans en theater
Staat uw kind graag in de spotlights? Houdt het van zingen, dansen of drama? Schrijf hem/haar dan in voor het Musicalkamp. Van decor tot zingen, dansen en toneelspelen, alles gaan we zelf doen en maken.
Data/tijden: 15, 16 en 18 oktober / 7.30 - 18.30 uur
Locatie: buitenschoolse opvang Groot Houtveste in Arnhem Noord

Voetbalkamp voor echte voetbalfans
Is uw kind de nieuwe Messi, Ronaldo, Theo Janssen of Alexander BŁttner? Of vindt het voetballen gewoon leuk? Dan is het Voetbalkamp echt iets voor hem of haar! Met verschillende uitdagende voetbalactiviteiten helpen echte voetbaltrainers en de Arnhemse Voetbalschool uw kind in drie dagen zijn of haar techniek te verbeteren.
Data/tijden: 15, 16 en 18 oktober / 7.30 - 18.30 uur
Locatie: buitenschoolse opvang Sportburcht in Huissen

Meer informatie/Aanmelden
Is uw kind 8 jaar of ouder en wil het graag naar het Voetbalkamp of Musicalkamp? Kijk voor meer informatie, de tarieven en aanmelden op www.vakantieiseenfeestje.nl of bel naar 0900-2357527 (lokaal tarief). Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld uw kind daarom snel aan.

NIEUW Stoere Jongensgym bij SVKV Renkum

Ben je tussen de 5 en 8 jaar oud en houd je ervan om een uur lang door een gymzaal heen te knallen? Dan is Stoere Jongensgym iets voor jou. Wat doen we zoal? We zetten heel veel turntoestellen klaar en proberen dan van A naar B te komen op de meest creatieve en uitdagende manieren. Je hebt dus zelf veel inbreng en vrijheid in hoe je gaat bewegen. Het is dus geen turnen, je wordt ook geen Epke Zonderland maar het is veel rennen, klimmen, klauteren, springen, rollen en zwaaien en het is heel erg leuk! We proberen op ieders niveau een uitdagende maar vooral ook veilige les aan te bieden, waarin je al je energie kwijt kunt.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend eens 1 of 2 keer meedoen op dinsdagmiddag van 17.00 tot 18.00 in de gymzaal aan de Maatweg te Renkum.
www.svkv.nl


HOERA! JARIG IN DE KOMENDE 2 WEKEN                                 

10 oktober Jonatan Bekker groep 4
10 oktober Nynke Krabbenborg groep 7
10 oktober Eefke Verschoor groep 4
13 oktober Merlijn Olthof groep 4
13 oktober Juf Jule groep 2/3 b
15 oktober Juf Margreeth groep 1
18 oktober Trix van Gend groep 7
21 oktober Anouk Hagen groep 6

We wensen jullie een feestelijke dag toe!

AGENDA

10 oktober  Minitheater groep 6
12 oktober

Continurooster groep 5 t/m 8. Alle kinderen blijven over

en zijn om 14.00 u. uit.

 15 t/m 19 oktober Herfstvakantie

25 oktober

Luizencontrole

 30 oktober Nationaal schoolontbijt
 31 oktober

Minitheater groep 5


 

Meer nieuwsbrieven...

Bram Streeflandweg 53 6871 HV Renkum 0317 - 312567 of bij geval van nood 06 48963016 - directie@airborneschool.nl