De onderbouw heeft een echt kasteel bezocht.

De groepen 1 t/m 4 hebben deze week kasteel Doorwerth bezocht. De kinderen kregen een speurtocht door het kasteel. In groep 4 vonden ze de keuken en de WC wel heel bijzonder. Alle ouders, die hebben gereden, hartelijk dank voor uw hulp. Voor de kinderen was het een fantastische belevenis.

Groep 7 en 8 bezoeken de schuilkelder in Renkum.

Vanmorgen heeft dhr. Van der Schouw op school verteld over zijn ervaringen in de schuilkelder tijdens de Tweede Wereldoorlog. Voor de kinderen was het heel bijzonder om het verhaal te horen van iemand die dit werkelijk heeft meegemaakt.
Vanmiddag hebben de kinderen de schuilkelder in Renkum bezocht. Ze hebben ervaren hoe benauwd het was in zo’n schuilkelder. Al met al een hele bijzondere ervaring. Alle ouders, die mee zijn gegaan voor de begeleiding, hartelijk dank voor uw hulp.

Voorleeswedstrijd.

Max Pansier uit groep 7 heeft afgelopen zaterdag op een geweldige manier voorgelezen tijdens de halve finale van regio Gelderland in Velp. Max heeft in deze ronde gelezen tegen andere kampioenen uit de regio. Hij las voor uit het boek “Sjakie en de chocoladefabriek” van Roald Dahl. De toehoorders luisterden aandachtig naar zijn verhaal. De jury was zo onder de indruk. Samen met een leerling van een andere school uit de regio Arnhem heeft Max het de jury erg lastig gemaakt. De jury heeft lang gesproken voor ze een winnaar konden aanwijzen. De jury vond beide leerlingen erg goed. In haar wijsheid heeft de jury de andere leerling als winnaar aangewezen. Max kreeg een eervolle vermelding. Max, ook al ben je net geen nummer 1 geworden, wij zijn erg trots op je. Goed gedaan, hoor!


Sport- en speldag 27 mei.

Het duurt nog even maar op 27 mei houden wij met de groepen 1 t/m 7 een sport- en speldag. De voorbereidingscommissie is al druk bezig met het programma. Om het programma goed te laten verlopen is besloten om op deze dag te werken met een continurooster. Groep 8 zal op deze dag een fotoshoot hebben. Dit betekent dat alle kinderen op deze dag tussen de middag op school blijven en hier eten. De kinderen zijn dan om 14.00 u. vrij.
Omdat dit niet op de jaarkalender vermeld staat willen wij u vragen hier rekening mee te houden.


Plus sponsoractie voor ons nieuwe schoolplein.

Vorige week kregen wij een tussenstand van deze actie. De actie heeft de school tot vorige week 154 euro opgeleverd voor het nieuwe schoolplein. We zijn gestegen naar de 4e plek in het opbrengstenoverzicht. Fijn dat het bedrag elke week weer stijgt. Alle sponsors hartelijk dank hiervoor. De actie loopt nog steeds en werkt als volgt. Klanten van de Plus supermarkt krijgen bij elke 15 euro aan boodschappen een waardebon. Deze waardebonnen kunt u op de activiteitenkast in de winkel activeren. U moet bij deze kast dan onze school aanklikken. Er gaat dan een klein bedragje naar onze school voor het schoolplein.
Helpt u ook mee om geld te sparen voor het nieuwe speelplein voor uw kinderen?

HOERA! KOMENDE WEEK ZIJN DEZE KINDEREN JARIG :

29 maart  Erin van Amersfoort groep 7
29 maart  Mirre van Amersfoort groep 7
29 maart  Ruben Bosveld groep 5
31 maart  Davy van Brakel groep 8
04 april    Dayenne Wolven groep 2
05 april    Lotte v.d. Wal groep 4
07 april    Bo Hendriksen groep 3

                                                                               
We wensen jullie een feestelijke dag toe!

AGENDA

  2 april  Minitheater groep 5, aanvang 11.30 u. in het speellokaal
  7 april  MR
  9 april  Minitheater groep 4, aanvang 11.30 u. in het speellokaal
16 april  Minitheater groep 3, aanvang 11.30 u. in het speellokaal
17 april  Paasviering in de school. Groep 1 t/m 8 heeft dan een continurooster. Leerlingen zijn om 14.00 u. uit.
18 april  Korfbal- en voetbaltoernooi
18 april t/m 5 mei Meivakantie.

 

Meer nieuwsbrieven...

Bram Streeflandweg 53 6871 HV Renkum 0317 - 312567 of bij geval van nood 06 48963016 - directie@airborneschool.nl