Sport- en speldag.

De sport- en speldag met het thema Water is gelukkig niet letterlijk in het water gevallen. Op enkele druppeltjes na hebben de leerlingen met droog weer kunnen sporten. Maar dat wil niet zeggen dat de kinderen droog zijn gebleven. Want sommige kinderen zijn nog nat geworden van de spelletjes zelf.
Het was erg gezellig. ’s Middags hebben de kinderen nog allemaal proefjes met water in de school gedaan. Dit was leuk en leerzaam. Alle ouders/begeleiders hartelijk dank voor jullie hulp. Dankzij jullie is het een geslaagde dag geworden.

Groep 8.

Tijdens de sport- en speldag heeft groep 8 een fotoshoot gemaakt in de outfit van de musical. Daarna hebben zij een lipdub gemaakt. U kunt deze bekijken door op onderstaande link te klikken http://youtu.be/kHiT8m_DPyw.

Kijkavond van Projectafsluiting Water en afscheid van het gebouw.

Op dinsdagavond 24 juni is er een kijkavond voor alle ouders over het project water dat nu wordt uitgevoerd. Vanaf 18.30 u. kunt u samen met uw kind(eren) komen kijken naar wat de kinderen allemaal gedaan hebben.
Tevens willen we op deze avond oud leerlingen en oud collega’s de gelegenheid geven om afscheid te nemen van het gebouw. Zij zijn vanaf 19.30 u. welkom. De avond duurt tot 21.00 u. Natuurlijk zal de oudercommissie zorgen voor de consumpties en er zal een kleine fancy fair zijn met onder andere verkoopkraampjes met speelgoed, boeken en kleding. Binnenkort zal de oudercommissie hier meer over vertellen. De opbrengst is voor het nieuwe schoolplein. Neem dus de portemonnee mee naar school.

Drempeltoets groep 7.

Donderdag 5 juni maken de kinderen van groep 7 de Drempeltoets. Deze toets is de start van het proces om tot een goed schoolkeuze advies voortgezet onderwijs te komen. De Drempeltoets toetst de brede ontwikkeling van de kinderen. Samen met de gegevens van ons leerlingvolgsysteem en onze observaties komen we in groep 8 tot een verantwoord schoolkeuze advies.

Nationale schoolzwemkampioenschappen.

Aankomende zaterdag 31 mei zwemmen onze kanjers de landelijke finale in Veenendaal.
Om 14:15 uur zal het inzwemmen beginnen en om 14:45 uur gaat de wedstrijd officieel van start. Mijn verwachting is dat het zo rond half vijf afgelopen is. De kinderen vinden het heel fijn als er supporters zijn van onze school.

                                                     
Sponsorloop 11 juni.

Vandaag hebben de kinderen een sponsorkaart gekregen om sponsoren te zoeken voor de sponsorloop.
Op woensdagmorgen 11 juni om ongeveer 11.30 u. houden wij een sponsorloop voor het nieuwe schoolplein. De groepen 1 t/m 3 lopen een kwartiertje lang zoveel mogelijk rondjes op het plein rond de school. De groepen 4 t/m 8 lopen een parcours over het Schutterspad tot aan de gymzaal. Voor de gymzaal linksaf naar de Bram Streeflandweg, hier linksaf over het voetpad voorbij de school en het veldje. Voor de huizen linksaf naar het Schutterspad. De kinderen proberen binnen 30 minuten zoveel mogelijk rondjes te rennen.
Wilt u uw kind helpen sponsors te zoeken?

De verhuizing.

Tot nu toe hebben wij nog geen reacties van ouders gehad, voor wie het halen en brengen naar de Don Boscoschool en de Albert Schweitzerschool een probleem is. Als dit wel het geval is, neem dan z.s.m. contact op met de directie.


Indeling personeel komend schooljaar.

Dit schooljaar moeten we helaas weer afscheid nemen van meester Bas. Meester Bas werkt nu op twee scholen. Na de zomervakantie kan hij weer een volledige baan krijgen op de andere school De Ark in Elst.
Bij ons ontstaat hierdoor een vacature voor twee dagen. Binnen onze stichting wordt nu gekeken wie deze vacature kan gaan opvullen. Dit is op dit moment nog niet bekend. Daarom staat in het overzicht hieronder een vraagteken op de plaats van de vacature.

Groep 8:   juf Sonja en meester Jack
Groep 7:   juf Greetje en meester Jack
Groep 6:   juf Marjoleine en ? (2 dagen)
Groep 5:   juf Lysbeth en juf Annemarie
Groep 4:   juf Anneke en juf Josien
Groep 3:   juf Jule en juf Willemijntje
Groep 2:   juf Esther en juf Cornelieke
Groep 1:   juf Everdien en juf Margreeth.

HOERA! KOMENDE WEEK ZIJN DEZE KINDEREN JARIG :

28 mei   Elianne van Helden groep 8
08 juni   Merijn van Driel groep 3
08 juni   Joey Gillet groep 5
09 juni   Dennis Leeuwis groep 3
09 juni   Eline Nijeboer groep 6

                                               

We wensen jullie een feestelijke dag toe!

AGENDA

29 en 30 mei Hemelvaartvakantie
03 juni   CJG inloopspreekuur van 8.30 tot 9.30 u.
09 juni   Tweede Pinksterdag (De kinderen zijn vrij.)
11 juni   Sponsorloop
17 juni   CJG inloopspreekuur van 8.30 tot 9.30 u.
18 juni   Studiedag team. De kinderen zijn deze dag vrij.
24 juni   Afsluiting project water. Ouders mogen komen kijken vanaf 18.30 u.

 

 

Meer nieuwsbrieven...

Bram Streeflandweg 53 6871 HV Renkum 0317 - 312567 of bij geval van nood 06 48963016 - directie@airborneschool.nl