Gymlessen groep 4 en 6

Enige weken geleden werden de gymlessen op dinsdag voor groep 4 en 6 omgewisseld i.v.m. muzieklessen van het Venster. De nieuwe gymlestijden bevallen zo goed dat wij hebben besloten om de gymlestijden zo te houden, ook al zijn de muzieklessen nu afgelopen. Dit betekent dat groep 4 elke dinsdag uiterlijk om 8:25 u. bij de gymzaal aan de Maatweg moet zijn. De kinderen kunnen dan al omkleden en de gymles kan om 8:30 u. beginnen.

Personeel

Juf Margreeth heeft nog veel last van Reuma. Van de arbo-arts mag zij tot aan de kerstvakantie nog geen les geven. Juf Everdien blijft haar zolang vervangen in groep 1.

Juf Lysbeth is ook bij de arbo-arts geweest. Zij mag in kleine stapjes weer gaan werken aan haar re-integratie. Dit mag niet in de eigen groep 5 gebeuren. Daarom zal ze op donderdag en vrijdag, enkele uurtjes per dag, ondersteunende activiteiten doen in groep 3. De arbo-arts verwacht dat de re-integratie zeker tot de voorjaarsvakantie zal duren.
Tot nu toe heeft juf Annemarie Lysbeth vervangen in groep 5. Nu bovenstaande duidelijk is, gaan wij een goede vervanger voor juf Lysbeth zoeken in groep 5. Wij hopen dat deze vervanger volgende week donderdag kan beginnen. Zodra dit duidelijk is, krijgen de ouders van groep 5 hierover meer informatie via een extra nieuwsbrief.

Oproep van groep 1 en 2

In groep 1 en 2 gebeuren er af en toe wel eens kleine ongelukjes. Dit is geen probleem, maar het is wel fijn als we de kinderen dan een droge broek kunnen geven. We hebben echter nog maar heel weinig jongensbroeken en ondergoed in de maten 98 t/m 122. Wie heeft er thuis nog wat liggen dat er nog een beetje draagbaar uitziet en gemist kan worden? Wij zijn er blij mee.

Oproep deelnemers pleincommissie

Wij gaan starten met plannen te maken voor het nieuwe schoolplein. Hiervoor vormen we een pleincommissie. Hiervoor zoeken we ook een ouder die met ons mee wil denken. U kunt zich aanmelden door een e-mailtje te sturen naar Wim Koenen, directie@airborneschool.nl.


Voorlichtingsavond groep 8

Op 11 november is de voorlichtingsavond voortgezet onderwijs voor de ouders van groep 8. Inloop met koffie en thee is vanaf 19.30 uur. De voorlichting start om 20.00 u.

Passend onderwijs

De scholen in Renkum zijn aangesloten bij het samenwerkingsverband PassendWijs. Dit samenwerkingsverband heeft ook een soort medezeggenschapsraad. Dit wordt de OndersteuningsPlanRaad genoemd (OPR). In de bijlage vindt u een nieuwsbrief van deze raad.
Klik hier voor de nieuwsbrief OPR.

De renovatie

De plattegrond van de nieuwe school nu goed zichtbaar. Op de fundering zijn nu muurtjes gemetseld, waar binnenkort de vloerdelen op gelegd worden. Tevens is men nu bezig met de aanleg van de afvoer die onder de vloer komt te liggen.

                                                    


Lege flessenactie bij de Plus supermarkt

Als u bij de Plus supermarkt uw lege flessen inlevert en de flessenbon doneert in het daarvoor bestemde “busje” levert dit weer een kleine bijdrage op voor ons nieuwe schoolplein.
Wij zijn blij dat de Plus supermarkt ons deze gelegenheid biedt om nog wat extra geld te sparen voor het schoolplein.

HOERA! KOMENDE WEEK ZIJN DEZE KINDEREN EN JUF JARIG :

07 november   Juf Willemijntje
08 november   Naomy Blijlevens groep 6
08 november   Noor van der Linde groep 3
09 november   Lotte van Deelen groep 8
12 november   Tom Kramer groep 5

                                                              

We wensen jullie een feestelijke dag toe!

AGENDA

11 november   Voorlichtingsavond over het voortgezet onderwijs voor groep 8
11 november   Schoolmaatschappelijk werkende CJG
18 november   Schoolkeuze adviesgesprekken VO groep 8
20 november   Schoolkeuze adviesgesprekken VO groep 8
24 november   Contactavond gr. 1 t/m 7
26 november   Contactavond gr. 1 t/m 7
  1 december   MR
  3 december   Groep 1 is vrij.
  5 december   Sinterklaasfeest (Groep 1 gaat nu ’s morgens naar school.)

 

 

Meer nieuwsbrieven...

Bram Streeflandweg 53 6871 HV Renkum 0317 - 312567 of bij geval van nood 06 48963016 - directie@airborneschool.nl