Viering hoogste punt

Gisteren hebben wij het hoogste punt van onze school gevierd. Het was fijn om zo als school bij elkaar te zijn. De kinderen hebben eerst geluisterd naar enkele toespraakjes. Twee kinderen hebben met wethouder Verstand onze nieuwe schoolvlag aan de steiger uitgerold. De wethouder heeft na zijn speech aan de kinderen van de schoolpleincommissie de cheque van 50.000 euro overhandigd. Zowel de kinderen als de wethouder moesten met een hele grote pen nog een handtekening op de cheque zetten. Na afloop van deze feestelijkheden kregen de kinderen wat lekkers te eten en te drinken. De ouders van de oudercommissie hadden van koek prachtige schooltjes gemaakt. Het ging er in als koek. Tevens kregen de kinderen nog als cadeautje een tas met een appelbox, een bidon en een springtouw.
We kijken terug op een mooi feest en zijn de ouders van de oudercommissie erg dankbaar voor hun hulp.

Gratis schoolreis naar Burgers Zoo

A.s. dinsdag is het zo ver. Alle basisscholen uit Renkum en Bennekom gaan met bussen naar Burgers Zoo.
De leerlingen van groep 4 t/m 8 vertrekken precies om 8.30 u. Het is belangrijk dat de kinderen 5 minuten eerder op school zijn. Zodat de bussen vlot kunnen vertrekken. Groep 7 en 8 vertrekken van locatie Airborneschool en de groepen 4 t/m 6 van de locatie Don Boscoschool.
De kinderen van groep 1 t/m 3 gaan op de normale tijd naar school (8.45 u.). De kinderen starten gewoon in de klas en kunnen om 9.45 u. nog even eten en drinken in de klas. Om 10.15 u. vertrekken de kinderen met de bus.
Alle kinderen moeten een rugzakje meenemen. Bij de ingang van het park krijgen de kinderen van De Plus een lunchpakket, met 2 broodjes en een krentenbol. Tevens krijgen ze een pakje chocolademelk. In het park zal een hele grote fruitschaal staan voor meer dan 4000 personen. De kinderen mogen hier heerlijk van eten. Ze mogen het fruit niet aan de dieren geven.
Wanneer de kinderen weer de bussen in gaan krijgen zij van De Plus nog een verzamelboek over de dierentuin cadeau.
De leerlingen van groep 1 t/m 3 zullen om 14.15 u. weer op school arriveren. De kinderen gaan dan weer naar de klas en u kunt de kinderen weer op de gewone eindtijd ophalen.
De leerlingen van groep 4 t/m 8 zijn om 15.30 u. weer op school. Deze leerlingen mogen na aankomst gelijk naar huis. Wilt u indien nodig de BSO hierover informeren?
Het belooft een gezellige dag te worden.

De oudercommissie

De oudercommissie kan weer nieuwe leden gebruiken. In de bijlage bij deze nieuwsbrief leest u hier meer over. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij de oudercommissie. Zie hiervoor de bijlage.
Klik hier voor de bijlage.

                                                      

Kerk en Schooldienst a.s. zondag

Deze week klonken er uit alle lokalen liedjes die we oefenden voor de Kerk en schooldienst.
En niet alleen met de liedjes waren de kinderen druk, ook met het maken van prachtige knutsels, het oefenen van een toneelstuk en zelfs deden er kinderen mee aan een fotostrip! En dat allemaal met het thema :
“licht heeft superkracht!”
Bent u nieuwsgierig geworden? Dan willen we u graag uitnodigen voor de Kerk- en Schooldienst van aanstaande zondag!
We zijn dan te gast in de Gereformeerde Kerk aan de Utrechtseweg. De dienst begint om 10 uur en voor jonge broertjes en zusjes is er oppas in de Spreng achter de kerk.
Hopelijk tot zondag!

Evaluatie continurooster

Dit schooljaar hebben we op alle locaties ervaring opgedaan met het continurooster. Het is tijd om te evalueren hoe dit bevalt. In de bijlage bij deze brief vindt u een evaluatieformulier. Ik wil u vragen dit formulier in te vullen en voor 13 februari naar mij terug te mailen of op papier bij de groepsleerkracht in te leveren. De kinderen ontvangen vandaag of morgen ook een papieren formulier. Alvast bedankt voor de medewerking.
Klik hier voor het evaluatieformulier.

Tulp- en Krokustoernooi

Op vrijdag 3 april 2015 (Goede Vrijdag) zal weer het jaarlijkse Tulp- en Krokustoernooi worden gehouden.
De kinderen uit groep 3 en 4 zullen meedoen met het Krokustoernooi (korfbal).
Kinderen die willen deelnemen aan het toernooi hebben de mogelijkheid om mee te doen aan de clinics, voorafgaand aan het toernooi, op woensdag 18 en 25 maart 2015 van 17.00-18.00 uur bij DKOD op sportpark Wilhelmina in Heelsum.
Kinderen leren tijdens deze clinics: vangen, gooien, mikken en de spelregels van het toernooi. De kinderen spelen op 1 veld met 2 palen (zonder vakken). In een team zitten jongens en meisjes gemengd en het team bestaat uit 6 leerlingen (4 spelers, 2 reserve spelers).
Wilt u bij deelname aan het korfbaltoernooi ook aangeven of uw kind met de clinics wil meedoen?

De kinderen uit de groepen 5 t/m 8 zullen meedoen met het Tulptoernooi (voetbal).
Naast het voetbaltoernooi is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de voetbal Side Events.

Wilt u tot slot ook aangeven of u coach/begeleider wilt zijn van een korf- of voetbalteam?

Meer informatie en opgavestrookje vindt u in de bijlage. Klik hier voor de bijlage.


HOERA! DE KOMENDE WEEK ZIJN DEZE KINDEREN EN JUF JARIG:

07 februari   Senna Budding groep 1
12 februari   Danique Kerkhof groep 7

                                                    

We wensen jullie een feestelijke dag toe!

AGENDA

  8 februari   Kerk en School in de Gereformeerde kerk in Renkum
10 februari   Contactavond
12 februari   Contactavond
13 februari   Rapport mee naar huis
16 t/m 20 februari Voorjaarsvakantie
23 februari   MR
26 februari   Luizencontrole

 

Meer nieuwsbrieven...

Bram Streeflandweg 53 6871 HV Renkum 0317 - 312567 of bij geval van nood 06 48963016 - directie@airborneschool.nl