Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk de nieuwsbrief in uw browser..

31

16 april 2015

 

 Sponsoren gezocht voor een speeltoestel

De schoolpleincommissie heeft samen met een professionele ontwerper een prachtig plan gemaakt voor het nieuwe schoolplein. Om het gehele plan uit te voeren hebben we nog 10.000 euro nodig. Wij zijn daarom nog op zoek naar sponsoren die een speeltoestel willen sponsoren. Als u instanties of bedrijven kent die een speeltoestel willen sponsoren dan kunt u die doorgeven aan Wim Koenen.

Het ontwerp wordt op dinsdagavond 19 mei om 20.00 u. gepresenteerd op de Don Boscoschool.
Noteer deze avond alvast in de agenda.

Continurooster

Uit de enquête onder de ouders bleek dat bijna 95 % voorstander is van voortzetting van het continurooster. Wij hebben nu een plan opgesteld om dit mogelijk te maken, waar bij de kinderen in de onderbouw wat meer tijd krijgen om te eten en dat de leerkrachten even pauze kunnen nemen.
Mogelijk dat we voor tussen de middag gebruik willen maken van enkele ouders die bij de kleuters toezicht willen houden. Als u dit leuk lijkt, dan kunt u contact opnemen met Wim Koenen.
Afgelopen maandag is het plan besproken in de MR. De MR heeft ingestemd met dit plan. Dit betekent dat wij volgend jaar in onze nieuwe school doorgaan met het continurooster. De schooltijden zijn dan van 8.30 u tot 14.30 u.

Groep 5 gaat morgen op excursie

Morgen gaat groep 5 op excursie onder de titel: “Woordvoerders van de Natuur, thema “Lente in het Renkums Beekdal”.
Wij vertrekken a.s. vrijdag om ongeveer 8.45 uur van school en zijn tegen twaalven terug.
Wilt u ervoor zorgen dat de kinderen goede (wandel)schoenen dragen, evt. laarzen. Als het vrijdag regent is regenkleding erg handig! Tijdens een korte pauze drinken en eten de kinderen hun eigen pauzehap, dus wilt u die in een rugzak meegeven!


Cito eindtoets groep 8

A.s. dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen zullen de leerlingen van groep 8 de Cito eindtoets maken. Jongens en meisjes, wij wensen jullie veel succes en zorg dat je uitgeslapen op school komt.

                                                            

Vernieuwde website

Misschien heeft u het al gemerkt dat onze website is vernieuwd. De website voegt zich nu ook beter naar de instellingen van tablets en smartphones. Inhoudelijk gaan we de site de komende maanden verder aanpassen. Wij nodigen u uit om regelmatig in het fotoboek te kijken. www.airborneschool.nl

Berichten van de GGD

Vakantie al geboekt? Vergeet de vaccinaties niet!
GGD adviseert vaccinatie voor Mediterrane landen
GGD Gelderland-Midden wilt u en uw kinderen bewust maken van de gezondheidsrisico's tijdens uw reis. Daarom organiseren wij een reisvaccinatiedag op woensdag 20 mei 2015 van 09.00-16.00 uur.

Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders zonder vaccinatie op vakantie gaat naar bestemmingen als Kroatië, Turkije en Egypte. Veel mensen realiseren zich dus niet dat zij gezondheidsrisico's lopen in de (sub)tropen. In deze landen is het risico op een besmetting met hepatitis A of een andere ernstige infectieziekte hoog. Bijvoorbeeld door besmet water of voedsel.

Reisvaccinatiedag
GGD Gelderland-Midden organiseert een reisvaccinatiedag op woensdag 20 mei 2015 van 9.00-16.00 uur bij de GGD, Eusebiusbuitensingel 43 in Arnhem. Op deze dag betaalt u slechts € 10,- p.p. (i.p.v. € 19,90) voor het consult. Gezinnen (4 personen of meer) betalen maximaal € 30,- voor een consult (i.p.v. €45,75). Let op: dit is exclusief de kosten voor de vaccinaties!

Meer informatie
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 088 355 51 00.
Meer informatie op www.vggm.nl/reizen.

Wees wijs, ga beschermd op reis!

In de bijlage bij deze nieuwsbrief vindt u meer informatie van de GGD over teken, eikenprocessierups, zwemwaterkwaliteit en de GGD zelf. Klik hier voor de bijlage. toon HTML-versie van het document


HOERA! DE KOMENDE WEEK ZIJN DEZE KINDEREN JARIG:

16 april Sara Azzouz groep 3
26 april Anna Smaling groep 8

                                                              
We wensen jullie een feestelijke dag toe!

AGENDA

21 t/m 23 april   Groep 8 Cito eindtoets
27 april    Koningsdag, kinderen zijn vrij.
4 mei t/m 15 mei   Meivakantie
19 mei     Praktisch verkeersexamen groep 7
19 mei     Ouderavond presentatie nieuwe schoolplein aanvang 20.00 u. locatie Don Bosco
25 mei     2e Pinksterdag, kinderen zijn vrij.

 

Meer nieuwsbrieven...

afmelden voor de nieuwsbrief | gegevens aanpassen | nieuwsbrief doorsturen