Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk de nieuwsbrief in uw browser..

37

11 juni 2015

    

Zwemtoernooi

Bovenstaand zwemteam heeft enkele weken geleden tijdens de zwemwedstrijden in Renkum zich geplaatst voor de provinciale wedstrijden. Afgelopen zaterdag mochten zij het opnemen tegen 22 andere scholen uit de provincies Gelderland en Overijsel. Dit keer behaalden zij de 11e plaats. Een mooie plek in het midden. De kinderen hebben genoten en hun uiterste best gedaan. Wij zijn trots op jullie.

Oproep voor commissie Openingsfeest en 50 jarig bestaan van de school

Volgend schooljaar bestaat onze school 50 jaar. Wij willen dit gelijk met de opening van de school vieren in eerste helft van oktober.
Om dit goed voor te bereiden willen wij graag een werkgroep instellen van enkele ouders en enkele teamleden. Belangstellenden voor deze werkgroep kunnen zich aanmelden bij Wim Koenen, e-mail: directie@airborneschool.nl

Praktisch verkeersexamen groep 7

Vorige was de uitslag van het praktisch verkeersexamen nog niet binnen. Nu wel. Iedereen is geslaagd.
Jongens en meisjes, van harte gefeliciteerd met je verkeersdiploma!!!

                             
Groep 7 krijgt gastcollege van André Kuipers

Groep 7 gaat vrijdag 12 juni op excursie naar de Wageningen universiteit.
Daar zullen zij vanuit het techniekknooppunt een gastcollege volgen van Andre Kuipers. In de middag zal groep 7 deelnemen aan workshops.
De kinderen worden om half 9 op school verwacht. De gymles komt te vervallen. Wij gaan op de fiets. De dag duurt tot 14.30 uur, dus we zijn iets later terug. Eten en drinken voor de pauze en lunch zelf meenemen.

Uitzending Erecode met deelname groep 7

Er hebben vier kinderen meegedaan aan het programma Erecode van Nickelodeon. De eerste uitzending is intussen geweest. De aflevering met Alysia en Thom is te zien op zaterdag 20 juni om 10.00 uur op nickelodeon. Peng Yong en Danique zien we in de laatste aflevering op 25 juli. De herhaling is op woensdag om 17.10 uur.

Cultuurexcursie onderbouw

De groepen 1 en 4 hebben gisteren een leuke cultuurwandeling gemaakt in de bossen bij het Bilderberg Hotel in Wolfheze. De kinderen liepen een route die de schilders van de Oosterbeekse school ook liepen rond 1880. De kinderen werden als het ware in die tijd meegenomen door twee acteurs, die een kunstschilder en een jonkheer verbeelden. Een leerzame wandeling over natuur en cultuur. Ook bij deze excursie hebben ouders voor het vervoer gezorgd. Hartelijk dank hiervoor.
Groep 2 gaat dinsdag 16 juni deze tocht lopen.

                                                        
Bo en Milan uit groep 4 schreven dit over deze wandeling:
“We zijn naar Wolfheze geweest in het bos. De vaders en moeders hebben ons gebracht met de auto. We moesten eerst naar een parkeerplaats. En toen liepen we de route. We kwamen een toneelspeler tegen. Hij probeerde de vogels na te doen met z’n fluit. Een andere toneelspeler was in het bos aan het schilderen. We klommen in een oude eikenboom. We zagen ook een kunstwerk van gaas. Daar stond een kerk op. En toen was het afgelopen.”

Oproep voor het laatste schooldagfeest

Een werkgroep is al bezig met de voorbereidingen van het laatste schooldagfeest. Voor dit feest heeft de werkgroep flink wat lege conservenblikken nodig. Wilt u deze blikken sparen en afgeven op school of bij Geja van Genderen of Annieta Crum?

A.s. woensdag 17 juni studiedag team

A.s. woensdag hebben alle leerlingen vrij in verband met een studiedag voor het team.

Workshop Afrikaans trommelen groep 5

Groep 5 is dinsdag naar een workshop Afrikaans trommelen en dansen geweest in Doorwerth.
Mbembe Touré wist de kinderen enorm te boeien. Wat is het leuk als je zelf ook mee mag doen op zo’n Afrikaanse trommel. De kinderen hebben er van genoten. Dank aan alle ouders die hebben willen rijden.


HOERA! DE KOMENDE WEEK ZIJN DEZE KINDEREN JARIG:

12 juni   Lynn van Brenen groep 5
12 juni   Lian Spies groep 6
16 juni   Elza Jansen groep 7
16 juni   Yassin Middelkoop groep 1
16 juni   Finn van Zoest groep 6
18 juni   Nash Gillet groep 4
20 juni   Damian van Baaren groep 3
                                                      

We wensen jullie een feestelijke dag toe!


AGENDA

15 juni MR
17 juni Studiedag, alle leerlingen zijn vrij.
18 juni Oplevering nieuwe school
25 juni Schoolreisje groep 1 t/m 7
7 juli Contactavond
9 juli Contactavond

 

Meer nieuwsbrieven...

afmelden voor de nieuwsbrief | gegevens aanpassen | nieuwsbrief doorsturen