Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk de nieuwsbrief in uw browser..

29

7 april 2016


                                              

AGENDA

10 april                      Kerk en Schooldienst in de Geref. Kerk, Utrechtseweg 93, aanvang 10.00 uur.
13 april                      Minitheater groep 5, aanvang 11.30 uur.
19,20,21 april            CITO-eindtoets groep 8
21 april                      CITO lunch groep 8
20 april                      Minitheater groep 1, aanvang 11.30 uur.
27 april                      Koningsdag: kinderen zijn vrij
30 april t/m 16 mei   Meivakantie
11 mei                       Regiofinale Schoolvoetbal te Arnhem


INTERIM-DIRECTEUR

Beste ouders / verzorgers van de leerlingen van de Airborneschool

Ik wil me even aan u voorstellen.
Mijn naam is Ruud Seuren. Ik ben vanaf 1 april de interim-directeur en zoals ik het noemde in de groepen de inval-directeur. Dit heeft u ook mogen lezen in de reeds eerder uitgegeven brief vanuit het bestuur van Trivium.
Het interim werk doe ik al geruime tijd en doe ik steeds met veel plezier en passie. Mijn werkterrein is het basisonderwijs en het speciaal (basis)onderwijs. Mijn opdrachten zijn door het gehele land.
Ik werk gemiddeld 3 dagen per week op de Airborneschool. Op de maandag zal ik in principe vast aanwezig zijn. De andere dagen zal ik op wisselende momenten op school zijn. In de nieuwsbrief zal bekend gemaakt worden wanneer ik aanwezig ben.
Ik verheug me op een prettige samenwerking.
Schroom niet, als u iets wilt weten / vragen. De deur staat altijd open (of ik moet al in gesprek zijn, dan is de deur even dicht).

Ruud Seuren


GEMEENTELIJKE FINALE SCHOOLVOETBAL

Wat was het een fantastische avond voor onze school met 2 teams die kampioen werden in de gemeentelijke schoolvoetbalfinale.
Allereerst moesten de meisjes van groep 8 het opnemen tegen de Marlijn uit Oosterbeek. Het was een prachtige wedstrijd, die verdiend werd gewonnen met 2-0. De meisjes hebben gevochten als leeuwinnen en gingen met de grote beker naar huis.
Ook de jongens van groep 7/8 gingen met de grote beker naar huis. Zij wonnen ook van de Marlijn.
Deze finale was erg spannend, omdat het heel lang 0-0 bleef. Uiteindelijk scoorden we de 1-0. Na het eindsignaal was het groot feest met “champagne”.
Vandaag zijn de kampioenen met de bekers de klassen lang gegaan, zijn de groepen 7 en 8 getrakteerd op taart en zijn ze uitgebreid toegejuicht. De vlag hebben we uitgehangen!
Op woensdag 11 mei spelen de kampioenen opnieuw. Dan zijn de Regiofinales. Deze worden gehouden bij voetbalclub Eldenia in Arnhem. Dat is wel in onze meivakantie, maar we hopen dat we toch met genoeg kinderen hier aan mee kunnen doen. De komende tijd zullen we dat goed bekijken.


KERK- EN SCHOOLDIENST 10 APRIL

Aanstaande zondag, 10 april, is weer de Kerk- en Schooldienst.
We willen u allemaal van harte uitnodigen met uw kinderen aanwezig te zijn! Alle kinderen hebben deze week flink geoefend op de liederen die we gaan zingen. In de klassen zijn de verhalen verteld:
Ruth die huis en haard verliet om met NaŲmi terug naar Bethlehem te gaan om daar ook een nieuw thuis te vinden. We hebben ook gepraat over het thema van deze verhalen en dus ook van die dienst
“Waar voel jij je thuis”.
De dienst is in de Gereformeerde Kerk, Utrechtseweg 93. Het begint om 10.00 uur. Voor de allerkleinsten (jonger dan 4 jaar) is er oppas aanwezig.


INVAL IN GROEP 5

Vanaf maandag 11 april is er een nieuwe invaller in groep 5. Zodra we weten wie dat is, laten we dat weten aan de ouders van groep 5.


STROOMSTORING

Door een stroomstoring aren wij afgelopen vrijdag 1 april niet bereikbaar. ( dit was geen 1-aprilgrap) Heel vervelend voor ouders om ons te bereiken. Pas in de loop van de middag was het probleem opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

KONINGSDAG IN HEELSUM

Op 27 april van dit jaar is het weer Koningsdag. De Vereniging Oranjedag Heelsum organiseert weer een gevarieerd programma voor zowel de jongste als de oudste kinderen van de basisschool op het terrein Bart Crumstraat in Heelsum. Ze starten met de jaarlijkse versierde fietsen optocht, om 9 .00 uur. Verder o.a. een kinderplein, poppenkast, sprookjesjacht, demonstratie van de brandweer en natuurlijk de traditionele touwtrekwedstrijden tussen teams van de basisscholen. Meer informatie vindt u op de site van de Oranjevereniging: www.oranjedagheelsum.nl


KONINGSDAG IN RENKUM

Ook dit jaar is er weer een rommelmarkt op Koningsdag 2016, woensdag 27 april van 10 tot 17 uur. Ze maken er op het Europaplein met de Renkumse verenigingen weer een gezellige dag van, en uiteraard zijn alle kinderen met hun spulletjes van harte welkom.
Er is geen leeftijdslimiet, maar voor de kinderen tot 12 jaar is er weer een wedstrijd wie zijn/haar spullen op de leukste, origineelste manier aan de man weet te brengen.
Volwassenen zijn ook welkom met hun overbodige spulletjes of zelfgemaakte dingen. CommerciŽle zaken of etenswaren zijn niet toegestaan.
Meer informatie vindt u op de site van de ROEV: www.oranjeverenigingrenkum.nl


HOERA, ER IS ER EEN JARIG……

11 april Lieve Verschoor groep 4
11 april Guus Smaling groep 5
12 april Teun Borger groep 3
14 april Anne Wassingmaat groep 2
14 april Suzanne Andriese groep 4
14 april Yuan Lin groep 4


Meer nieuwsbrieven...

afmelden voor de nieuwsbrief | gegevens aanpassen | nieuwsbrief doorsturen