Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk de nieuwsbrief in uw browser..

33

19 mei 2016


                        


AGENDA

19 mei Luizencontrole
24 mei Praktisch verkeersexamen groep 7
24 mei Gymlessen op het schoolplein (buitensport kleding mee)
25 mei Minitheater groep 7
1 juni Drempeltest groep 7
1 juni Minitheater groep 2
8 juni Minitheater groep 4
21 juni Sport- en Speldag


AANWEZIGHEID RUUD SEUREN

De aanwezigheid van de interim-directeur in week 21:
Dinsdag 24 mei, woensdag 25 mei (ochtend), donderdag 26 mei.


REGIOFINALES SCHOOLVOETBALTOERNOOI

Op 11 mei hebben de meisjes van groep 8 en de jongens van groep 7 en 8 meegedaan aan de regionale schoolvoetbalfinale in Arnhem. De jongens hebben het niet gemakkelijk gehad. De meiden hebben een mooie vierde plaats behaald. Allemaal hebben ze een leuk toernooi gespeeld. Helaas eindigde het voor Kevin wat minder gelukkig: hij ging met een gebroken pols naar huis. We hopen dat het snel weer geheeld is! Sterkte Kevin!


NIEUW THEMA: KOM, WE GAAN SPORTEN!

Na de vakantie start de hele school met een nieuw thema: “Kom, we gaan sporten”. Daarbij gaan we aandacht besteden aan sporten, spelletjes, spelregels, sporten en gezondheid, sporten en voeding, sporten met mensen met een handicap, enz. enz.
Het zou fijn zijn als we van veel verschillende sporten materialen op school krijgen om te laten zien, te onderzoeken, uit te proberen: ballen ( tennisballen, golfballen, basketballen enz. enz.), rackets, sticks, honkbalhandschoenen, beschermende kleding van bijv. een hockeykeeper, enz. enz. Helpt u ons daarbij?
Ook als u wat wilt komen vertellen, of u kent een (beroemde?!) tenniscoach, enz. dan vinden we dat heel leuk als deze langs wil komen om over zijn werk te vertellen!
Als één van de startactiviteiten gaat aanstaande dinsdag 24 mei juf Kitty aan al haar groepen (groep 3 t/m 8) gymles geven op ons plein. Er zijn weer een aantal nieuwe dingen op het plein en zij gaat de kinderen laten kennismaken met wat er allemaal op het plein gesport kan worden. De kinderen hebben die dag dus sportkleding én schoenen nodig waar ze buiten mee kunnen sporten!


HERHAALDE OPROEP : SPORT- EN SPELDAG

Op 21 juni is er weer een sport- en speldag. Om het goed te laten verlopen hebben we uw hulp nodig! Op dit moment hebben we nog niet genoeg aanmeldingen! Kunt u op die dag helpen, dan kunt u zich aanmelden bij Annieta Crum van de OC (annieta.crum-vlastuin@hotmail.com). We hopen op veel reacties.


HERINNERING: BLOEMBAKKEN SCHOOL

Aan de voorkant van de school hebben we hele mooie bloembakken. Maar tot nu toe groeit er alleen maar onkruid in. De kinderen van groep 5 zijn al druk bezig geweest om het onkruid weg te halen. En terwijl ze daar mee bezig waren ontdekten ze ook allerlei bewoners van de bloembakken: pissebedden, torretjes, wormen. Helaas is de klus nog niet af en daarom zijn we op zoek naar ouders of grootouders die ons daarmee willen helpen. Onkruid wieden, wat goede grond erbij, plantjes er in zetten enzovoort. Wie wil ons daar na de meivakantie mee helpen? Contactpersoon is juf Annemarie. (a.sorensen@airborneschool.nl)


VERKEERSEXAMEN GROEP 7

Voor de vakantie hebben de kinderen van groep 7 het theoretisch verkeersexamen gehad. Op dinsdag 24 mei volgt het praktisch verkeersexamen. Er zijn inmiddels genoeg vrijwilligers om de controleposten te bemannen. Het is handig als u van te voren de route alvast een keertje met uw kind fietst.


OPROEP LUIZENMOEDERS

Langs deze weg zijn we op zoek naar nieuwe luizenmoeders. Aan het eind van dit schooljaar verlaten namelijk drie moeders deze luizenmoedersgroep.
Op de donderdag na elke reguliere schoolvakanties controleren de moeders de kinderen op hoofdluis. Dit is van 12.30 uur tot 14.30 uur.
Wilt u deze groep versterken en helpen bij het luizenpluizen dan kunt u zich aanmelden bij Fabiënne Streefkerk (fabienne.streefkerk@upcmail.nl)


INFORMATIE GGD

Zaterdag 28 mei organiseert de GGD Gelderland Midden een reisvaccinatiedag onder het motto: Wees wijs, ga beschermd op reis! Voor meer informatie over kosten, tijden enz. kunt u bellen met de GGD: 088 3555100 of kijken op de website www.vggm.nl/reizen


ER IS ER EEN JARIG

20 mei Alysia vd Vreede groep 8
21 mei Isabel Alberda groep 5
21 mei Djelena ter Haar groep 2
23 mei Youp Arts groep 1
23 mei Danisch Bhikharie groep 1
23 mei Joas van Meerveld groep 6
25 mei Duuk van Lent groep 6
25 mei juf Kitty vd Vrede

Iedereen een hele fijne verjaardag gewenst!


Meer nieuwsbrieven...

afmelden voor de nieuwsbrief | gegevens aanpassen | nieuwsbrief doorsturen