Musical groep 8 - de rollen

Nog even en ze nemen afscheid van de Airborneschool, maar niet voordat groep 8 een spetterende musical zal laten zien, de musical Breinroof. De musical gaat over groep 8 die op schoolkamp gaat. Een schoolkamp is natuurlijk een fantastisch hoogtepunt, zeker als je ook nog eens naar de Ardennen gaat om te survivallen. Maar voor deze groep 8 wordt het letterlijk een survival! Want als afslag 8 op de snelweg ineens niet blijkt te bestaan, dropt de buschauffeur groep 8 midden in een donker, regenachtig bos. Daar raken ze verstrikt in de netten van de vreemde professor Denktenk. Voeg daarbij de vier moeders die met een busje het eten zouden komen brengen, maar absoluut geen kaart kunnen lezen.