De officiŽle opening

Op woensdag 21 oktober werd de school officieel geopend door burgemeester Gebben en wethouder Verstand. Onder trommelgeroffel onthulden zij het nieuwe naambord van de school. Daarna openden Tim Braber en Luuk Temmink (de oudste en de jongste leerling van de school) het nieuwe schoolplein door het openen van een dichtgeplakte poort, waarna alle leerlingen via die poort een rondje om de school renden. Daarna was er open huis, waar veel mensen gebruik van hebben gemaakt. Wij danken alle bezoekers voor hun belangstelling en cadeautjes. Wij danken ook de ouders, die ons hebben geholpen bij het voorbereiding en de uitvoering van deze dag. Wij kijken terug op een leuke feestelijke opening.