Gemeentelijke finale voetbaltoernooi

Wat was het een fantastische avond voor onze school met 2 teams die kampioen werden in de gemeentelijke schoolvoetbalfinale.
Allereerst moesten de meisjes van groep 8 het opnemen tegen de Marlijn uit Oosterbeek. Het was een prachtige wedstrijd, die verdiend werd gewonnen met 2-0. De meisjes hebben gevochten als leeuwinnen en gingen met de grote beker naar huis.
Ook de jongens van groep 7/8 gingen met de grote beker naar huis. Zij wonnen ook van de Marlijn.
Deze finale was erg spannend, omdat het heel lang 0-0 bleef. Uiteindelijk scoorden we de 1-0. Na het eindsignaal was het groot feest met “champagne”.
Vandaag zijn de kampioenen met de bekers de klassen lang gegaan, zijn de groepen 7 en 8 getrakteerd op taart en zijn ze uitgebreid toegejuicht. De vlag hebben we uitgehangen!