Minitheater van groep 3

Wij waren aan de beurt om in een mini-theater te laten zien wat we allemaal aan het doen zijn. Ons thema is ruimte en heelal. We hebben al veel geleerd over dit onderwerp. Daarom hebben we allemaal teksten voorgelezen over bijvoorbeeld vallende sterren en onze wensen. We hebben ook onze eigen bedachte vragen Ún antwoorden voorgelezen en natuurlijk ook enkele liedjes en spelletjes. We hebben expres hulp gevraagd aan ouders om een spelletje mee te doen namelijk: welk woord hangt er op je rug? Ook mochten 5 kinderen een ouder uitzoeken die onze vliegtuigjes mochten laten vliegen en wij lekker hard tellen: 10, 9 ,8….. We hebben wel gezien dat ouders dit ook goed kunnen.
Het ging allemaal erg goed. Iedereen was goed stil, moest gezellig lachen en klapte voor ons op het einde.
Dank je wel voor het bezoek en applaus.