Tulptoernooi

Wat een feest werd het die dag voor onze school!. De dag begon koud en nat. Maar alle kinderen begonnen enthousiast aan hun toernooien! Gelukkig werd het in de loop van de morgen droger en zelfs zonniger. Tegelijk hoorden we steeds goede berichten over de prachtige resultaten. En aan het eind van de dag konden we de balans opmaken: 4 kampioenen en 1 tweede prijs voor de teams, 2 individuele prijzen bij het side event.
Guusje (groep 3) en Mika (groep 4)kampioenen side-event in de categorie groep 3 en 4.
Groep 3: kampioen bij het korfbal!
En bij het voetbal:
Meisjes groep 5/6: tweede prijs
Jongens groep 6: kampioen
Jongens groep 7/8: kampioen
Meisjes groep 7/8: kampioen
De laatste twee teams doen op woensdag 6 april mee aan de gemeentelijke finale tegen de winnende school uit Oosterbeek/Doorwerth.
Maar ook de teams die geen kampioen zijn geworden hebben hard gewerkt en veel plezier gehad die dag! Dinsdag zijn alle kampioenen in de hal gehuldigd en is de hele school getrakteerd op een ijsje. We willen Meester Harrie, die alle voetbalteams getraind heeft, en de begeleiders van de teams die die dag meegeholpen hebben en alle vrijwilligers van de organisatie hartelijk bedanken voor hun inzet.
Tot slot willen we de OC ook bedanken voor de versnaperingen voor de kinderen.