Baby in bad

“Charlotte, Charlotte gaat in bad. Klets klats, het babybad. Spetterdespat, spetterdespat, Charlotte spat haar neusje nat!”
Groep twee werkt en leert ook over het thema “Ik en onze familie”. Charlotte, het babyzusje van Alexander is de allerjongste van onze families en daarom kwam zij bij ons op bezoek in de groep. Ze is zelfs bij ons in bad geweest en wij hebben daarbij geholpen. De mama van Charlotte heeft ons het één en ander verteld wat je allemaal moet weten als je een baby in bad doet. Verschillende kinderen hebben ook geholpen met kleertjes uit- en aandoen, haartjes wassen en Charlotte in de maxi-cosi naar de auto brengen.
Charlotte kan ook al een beetje praten…..kraaien noem je dat bij baby’s. Charlotte is een tevreden baby. Het was gezellig om haar op bezoek te hebben.