Tijdcapsule

Het thema moderne geschiedenis werd afgesloten met het begraven van een tijdcapsule.
De kinderen van de bovenbouw hebben afgelopen tijd veel geleerd over de periode na de oorlog, waarin Nederland werd opgebouwd en er heel veel veranderde.
De telefoon, de televisie, maar ook de manier waarop we naar school gaan en de spelletjes die we spelen.
Waarschijnlijk gaat er de komende jaren nog veel meer veranderen en daarom hebben de kinderen een brief geschreven aan de kinderen in de toekomst over hun leven van nu.
Over 50 jaar hoopt meester Hielke deze tijdcapsule op te graven, samen met de kinderen die dan op de Airborneschool zitten.