Aanmelden nieuwe leerling

 

Wilt u nog meer informatie over onze school? Vraag de schoolgids aan via de contactknop of vraag een oriŽntatiegesprek aan bij de directeur. U bent van harte welkom. Tijdens het oriŽntatiegesprek kunt u uw vragen stellen en krijgt u meer informatie over de school. We lopen een rondje door het gebouw zodat u een beeld krijgt van de sfeer en manier van werken op de Airborneschool. Het is verstandig dit te doen rond de 3e verjaardag van uw peuter.

Wanneer er geen bijzonderheden zijn kan uw kind in principe geplaatst worden. Tussentijds instromen in andere groepen, bv i.v.m. een verhuizing is alleen mogelijk wanneer er voldoende plek is. Voor aanmelding van kinderen met een beperking (speciale hulpvraag) volgen wij ons protocol Plaatsing van Speciale Leerlingen. Wanneer een gezin van een andere Renkumse school zich bij ons meldt, zullen wij altijd contact opnemen met de collega-school. We overleggen dan of wisselen van school in het belang van het kind is.

U kunt het aanmeldingsformulier hier downloaden en per post naar ons toesturen of afgeven. 

Ruim 4 weken voor de plaatsingsdatum neemt de intern begeleider contact met u op voor een intakegesprek. In dit gesprek zullen we ook de wenperiode bespreken.

Bram Streeflandweg 53 6871 HV Renkum 0317 - 312567 of bij geval van nood 06 48963016 - directie@airborneschool.nl