Team


  •  Ik ben Everdien van Loenen. Ik werk al en flink aantal jaartjes op de Airborneschool. Ik geef les aan de allerjongste kinderen bij ons op school. Dat is het allerliefste wat ik doe en voel me daar heel erg thuis. Het valt me elk jaar weer op dat er echt geen kind hetzelfde is, dat ze allemaal graag willen dat de juf hen begrijpt en ziet en hen ook een beetje lief vindt. Ik kom elke dag met plezier naar school en ben elke dag weer nieuwsgierig wat de dag mij brengt.
  • Mijn naam is Truus de Gelder en ik sta inmiddels bijna 34 jaar voor de klas. En nog steeds met veel plezier: elke dag met een groep kinderen omgaan is afwisselend en nooit saai! Ik vind het leuk om de kinderen op een creatieve manier zoveel mogelijk nieuwe dingen aan te bieden. En wat het mooie is van mijn vak: ook ik leer nog elke dag.
  • Kinderen zijn en blijven door de jaren heen hetzelfde: spontaan, leergierig, nieuwsgierig en op ontdekkingstocht naar nieuwe uitdagingen. Dit maakt het voor mij als leerkracht ook elke dag weer tot een feestje. Werken in groep 3 is nooit hetzelfde. Elk kind is anders. Elk kind is uniek. Elk kind krijgt kansen en grijpt die ook met beide handen. Ook voor mij als juf Anneke SchŁssler is het superfijn om een steentje bij te dragen aan het welbevinden van het lerende en spelende kind op de basisschool. Ik doe dit al heel veel jaren met passie en plezier en hoop dat nog zeker een hele tijd te kunnen en mogen doen.
  • Tien jaar geleden ben ik, Cornelieke Smit, na jaren in de financiŽle dienstverlening aan de slag gegaan in het basisonderwijs. Nu werk ik met de kinderen in groep 4, een enthousiaste en nieuwsgierige leeftijd. Heerlijk om in de klas theorie in praktijk te brengen, uitdagend om elke dag weer nieuwe puzzels en feestjes tegen te komen. Niet alleen de kinderen ontwikkelen zich, ook ik leer elke dag met hen.
  • Ik ben RiŽlle Eshuis en de jongste leerkracht hier op school. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de pabo en ondertussen met heel veel plezier aan het werk. Ik geniet er elke dag van om kinderen meer te laten ontdekken van zichzelf en de wereld. Ik hoop weer op een leerzaam en gezellig schooljaar!
  • Mijn naam is Jack Sabandar. Vanaf augustus 2002 ben ik werkzaam op de Airborneschool. Daarvoor heb ik 17 jaar gewerkt in Hoogeveen. Daar heb ik gewerkt op een aantal scholen waaronder een Daltonschool en een Jenaplanschool. Het allereerste jaar na mijn afstuderen heb ik gewerkt in Voorthuizen.Al die jaren ga ik met veel plezier naar school. De kinderen iets bij willen brengen, veel plezier hebben met kinderen en collega's. Dat houdt een mens jong van geest! Naast groepsleerkracht ben ik bouwcoŲrdinator. Ook ben ik ICO (Interne Coach Opleiden), dit houdt in dat alle studenten via mij de school binnenkomen. 
  • Mijn naam is Marjoleine Garcia Perez en ik loop al heel wat jaren rond op de Airborneschool. Ik ben ooit begonnen met jongste kleuters op de Blokkendoos en heb sinds die tijd alle groepen wel een aantal jaren gehad. Momenteel geef ik les aan groep 8. Een spannend jaar, maar ook een superleuk jaar! Deze jongens en meisjes heb ik ook al in groep 6 gehad en nog steeds ervaar ik de dagen die ik werk als een feest!
  • Mijn naam is Annelies Schoonderwaldt. Sinds mei 2019 ben ik werkzaam als intern begeleider op de Airborneschool en sinds dit schooljaar sta ik ook 1 dag in de week voor groep 5. Hiervoor heb ik bijna 15 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt en ben ik ook nog 4 jaar ambulant begeleider geweest in het Voortgezet onderwijs. Elke dag ga ik weer met plezier naar mijn werk
  • Als directeur heb je nooit een saaie dag. Als directeur van een basisschool in ieder geval niet. Het werken met kinderen zorgt voor veel verrassende situaties. Dat geldt ook voor het werken met leerkrachten en ouders. Dat maakt mijn job afwisselend en uitdagend. Ik geniet ervan om in klassen te zijn of gesprekken te voeren. Zowel met kinderen, ouders of leerkrachten. Het is mijn taak om de school in goede banen te leiden, ervoor te zorgen dat er geleerd wordt en goed onderwijs wordt gegeven. Dat doe ik op verschillende manieren. De Airborneschool ervaar ik als een fijne, veilige werkplek waar ik elke ochtend (dit is mijn 4e schooljaar hier) graag naartoe rijd. Ik probeer dit ook voor alle kinderen, ouders en leerkrachten te creŽeren. Vriendelijke groeten, Arjanne van leeuwen.

Bram Streeflandweg 53 6871 HV Renkum 0317 - 312567 of bij geval van nood 06 48963016 - directie@airborneschool.nl