Beste ouders en kinderen van groep 8,
Zoek je mooiste kleren uit de kast en poets alvast je schoenen, want het eindfeest van groep 8 komt er aan! In deze nieuwsbrief staat alvast alle belangrijke informatie.


Eindfeest
Op dinsdag 26 juni worden alle ouders en leerlingen van groep 8 ’s avonds op school ontvangen. Vanaf 18.45 u staat de koffie en thee klaar zodat we om 19.00 uur met het programma kunnen starten. De leerlingen mogen direct bij binnenkomst in groep 8 verzamelen. De ouders worden ontvangen in het speellokaal. We hopen dat alle kinderen hun best doen er zo mooi mogelijk uit te zien deze avond. Om 22.00u is het feest en meteen ook de tijd op de Airborneschool voor alle kinderen van groep 8 echt voorbij. De verdere invulling van de avond houden we nog even geheim…


Afscheidskado
Traditiegetrouw geeft groep 8 bij het afscheid een kado aan de school. Ook dit jaar lijkt het ons leuk een kado aan te bieden. Daar is natuurlijk geld voor nodig, dus willen we u vragen een bijdrage voor het afscheidskado in te leveren bij Juf Greetje (groep 6). Als er nog ouders of kinderen zijn met een leuk idee voor invulling van het kado, laat het dan weten!


Foto’s
Om een beeld van alle kinderen te geven, verzamelen we foto’s van alle kinderen van groep 8. We zoeken foto’s die iets met school te maken hebben. Misschien heeft u zelf foto’s gemaakt bij minitheater, schoolreisje, sport- en speldag, tulptoernooi, jaarfeest of iets dergelijks? Verzoek is dan ook aan alle ouders 3 tot 5 digitale foto’s te sturen naar jantien.veldman@in2lingua.nl . Het is de bedoeling dat uw kind, liefst op verschillende leeftijden, op de foto staat.
Lukt het niet digitaal, dan kunnen de foto’s ook ingeleverd worden bij juf Greetje.

Veel plezier deze laatste weken en tot ziens,

Els, Greetje, Jantien, Joop, Mathilde, Rianne


e-mail: oudercommissie@airborneschool.nl  of Juf Greetje g.wolthuis@airborneschool.nl

 

Meer nieuwsbrieven...

Bram Streeflandweg 53 6871 HV Renkum 0317 - 312567 of bij geval van nood 06 48963016 - directie@airborneschool.nl