Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk de nieuwsbrief in uw browser..

28

31 maart 2016


                                                   


AGENDA

06 april Minitheater groep 3, aanvang 11.30 uur.
10 april Kerk en Schooldienst in de Geref. Kerk, Utrechtseweg 93, aanvang 10.00 uur.
13 april Minitheater groep 5, aanvang 11.30 uur.
19,20,21 april CITO-eindtoets groep 8
21 april CITO lunch groep 8
20 april Minitheater groep 1, aanvang 11.30 uur.
27 april Koningsdag: kinderen zijn vrij
30 april t/m 16 mei: Meivakantie


SCHOOLVOETBAL- EN KORFBALTOERNOOI

Wat een feest werd het die dag voor onze school!. De dag begon koud en nat. Maar alle kinderen begonnen enthousiast aan hun toernooien! Gelukkig werd het in de loop van de morgen droger en zelfs zonniger. Tegelijk hoorden we steeds goede berichten over de prachtige resultaten. En aan het eind van de dag konden we de balans opmaken: 4 kampioenen en 1 tweede prijs voor de teams, 2 individuele prijzen bij het side event.
Guusje (groep 3) en Mika (groep 4)kampioenen side-event in de categorie groep 3 en 4.
Groep 3: kampioen bij het korfbal!
En bij het voetbal:
Meisjes groep 5/6: tweede prijs
Jongens groep 6: kampioen
Jongens groep 7/8: kampioen
Meisjes groep 7/8: kampioen
De laatste twee teams doen op woensdag 6 april mee aan de gemeentelijke finale tegen de winnende school uit Oosterbeek/Doorwerth.
Maar ook de teams die geen kampioen zijn geworden hebben hard gewerkt en veel plezier gehad die dag! Dinsdag zijn alle kampioenen in de hal gehuldigd en is de hele school getrakteerd op een ijsje. We willen Meester Harrie, die alle voetbalteams getraind heeft, en de begeleiders van de teams die die dag meegeholpen hebben en alle vrijwilligers van de organisatie hartelijk bedanken voor hun inzet.
Tot slot willen we de OC ook bedanken voor de versnaperingen voor de kinderen.

WEL EN WEE

Juf Anneke en meester Wim zijn allebei zoals u weet langdurig afwezig. Zij laten u allen groeten!
Zij vinden het vast leuk om een kaartje te krijgen. Hun adres is:
Juf Anneke: Pannekoeklaan 12, 6866 BT Heelsum.
Meester Wim: Reimersbeek 2, 6715 MC Ede.
Juf Greetje heeft, zoals ook veel kinderen, last van een hardnekkige griep. Daardoor is zij ook deze week nog thuis en zijn er invallers in die groep. We hopen dat ze snel weer is opgeknapt!


KERK- EN SCHOOLDIENST 10 APRIL

Dit keer zijn we te gast in de Gereformeerde kerk aan de Utrechtseweg 93.
Het thema van de dienst is: "waar ben je thuis?". Aan de hand van het verhaal van Ruth denken we na over waar we zelf thuis zijn, of anderen zich thuis voelen bij ons en ook over mensen, die nergens thuis zijn.
Met de kinderen zullen we het hier de komende week ook over hebben en de dienst zal een mooie afsluiting vormen van onze gesprekken.
Het zal een afwisselende dienst zijn met verrassende elementen. Eťn van de collectes in de dienst is bestemd voor ons spaarproject War Child.
U bent van harte uitgenodigd!
De dienst begint om 10 uur en na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje koffie, thee of een glas limonade.
Tot zondag!

WAR CHILD

Voor ons project War Child is er in de maanden februari en maart €67,97 opgehaald. Weer een mooi bedrag. Allen bedankt voor jullie bijdrage tot nu toe.


KONINGSDAG IN HEELSUM


Op 27 april van dit jaar is het weer Koningsdag. De Vereniging Oranjedag Heelsum organiseert weer een gevarieerd programma voor zowel de jongste als de oudste kinderen van de basisschool op het terrein Bart Crumstraat in Heelsum. Ze starten met de jaarlijkse versierde fietsen optocht, om 9 .00 uur. Verder o.a. een kinderplein, poppenkast, sprookjesjacht, demonstratie van de brandweer en natuurlijk de traditionele touwtrekwedstrijden tussen teams van de basisscholen. Meer informatie vindt u op de site van de Oranjevereniging: www.oranjedagheelsum.nl


KONINGSDAG IN RENKUM


Ook dit jaar is er weer een rommelmarkt op Koningsdag 2016, woensdag 27 april van 10 tot 17 uur. Ze maken er op het Europaplein met de Renkumse verenigingen weer een gezellige dag van, en uiteraard zijn alle kinderen met hun spulletjes van harte welkom.
Er is geen leeftijdslimiet, maar voor de kinderen tot 12 jaar is er weer een wedstrijd wie zijn/haar spullen op de leukste, origineelste manier aan de man weet te brengen.
Volwassenen zijn ook welkom met hun overbodige spulletjes of zelfgemaakte dingen. CommerciŽle zaken of etenswaren zijn niet toegestaan.
Meer informatie vindt u op de site van de ROEV: www.oranjeverenigingrenkum.nl


HOERA, ER IS ER EEN JARIG……

4 april Dayenne Wolven groep 4
5 april Rebecca van Kan groep 1
5 april Lotte van der Wal groep 6
7 april Bo Hendriksen groep 5
7 april Jeffrey Jansen groep 2

                                                             

Meer nieuwsbrieven...

afmelden voor de nieuwsbrief | gegevens aanpassen | nieuwsbrief doorsturen